Auto aankoop keuring op locatie

Auto Aankoopkeuring en Advies

Met meer zekerheid een occasion aanschaffen 

Als onafhankelijke specialist voert Ultiem Automotive voor jou een complete auto aankoopkeuring op locatie uit, waarna de occasion met het aankoopadvies voor jou geen geheimen meer heeft.

 

Je weet exact hoe de auto ervoor staat op het gebied van de algemene staat, de technische staat en eventuele schades. Je kunt nu ook goed beoordelen of de juiste prijs gevraagd wordt en je staat sterk bij de prijsonderhandelingen.

 

Neem daarom voor een gedegen aankoopkeuring contact op, waarmee je een miskoop zult voorkomen!

Online vooronderzoek
Fotorapportage
Schade inname
Technische beoordeling
Proefrit & Advies
Marktwaarde & verkoopwaarde analyse
Uitgebreid digitaal rapport (min. 10 pagina's)

All-in prijs

€249,-Ook voor import uit België of Duitsland 

Heb je een occasion op het oog in het buitenland? Dan kun je hier ook een autokeuring voor aanvragen. Ultiem Automotive is gevestigd in Limburg en vanuit Limburg is het gemakkelijk om je occasion in België of Duitsland op locatie te bezoeken voor een keuring en taxatie. 

 

Gratis advies 

De occasionmarkt is een grote markt, waar je al snel de weg in kwijt raakt. Weet je nog niet welk model auto het beste voor jouw situatie is? Wil je van een bepaald merk en model alle plus- en minpunten weten? Of misschien wil je het kenteken en de advertentie van de occasion laten controleren? Neem dan ook contact op voor een vrijblijvend en gratis advies

Waaruit bestaat het rapport?

Na de aankoopkeuring ontvang je een uitgebreid digitaal rapport van minimaal tien pagina's. 

 

Het rapport bestaat uit diverse onderdelen. Zo lees je alles over het vooronderzoek van je occasion, een uitgebreide fotorapportage, waarbij onder andere alle gevonden schades zijn vastgelegd en een beschrijving van deze schadepunten en eventuele verborgen schades.

 

Je vindt een hoofdstuk met de technische beoordeling, onderhoudshistorie, een beschrijving van de proefrit en een aankoopadvies. Samen met de analyse van de marktwaarde en de verkoopwaarde, heb je alle informatie in huis om de onderhandelingen met de verkopende partij te starten. 

Auto aankoopkeuringen en inspecties

Ontvang nu 10% van de kosten van een aankoopkeuring retour!

Wanneer je een aankoopkeuring hebt laten uitvoeren door Ultiem Automotive en je monteert vervolgens onze kentekenplaathouder op jouw nieuwe bolide, dan krijg je 10% van de keuringskosten retour. Maak snel een afspraak!

Auto Aankoop Keuring Ultiem Automotive

Auto aankoopkeuring op locatie


Facebook Ultiem Automotive
Instagram Ultiem Automotive

Ultiem Automotive

Auto aankoopkeuringen op locatie  in Nederland, België en Duitsland.

Bel mij op +316 5252 6463 of stuur een mail