Auto aankoop keuring op locatie

Auto Aankoopkeuring en Advies

Pakket Basis

 • Onderzoek occasion historie, onderhoud en schadeverleden;
 • Schadebeoordeling inclusief meten van de lakdikte;
 • Technische controle inclusief proefrit;
 • Aankoopadvies op locatie of telefonisch;
 • Schadefoto's en bevindingen per mail;
 • Géén bijkomende kosten!

€199,-

incl. btw

Pakket Ultiem

 • Alles van pakket Basis;
 • + Uitgebreid digitaal taxatierapport  van minimaal 10 pagina's;
 • + Onderhandeling verkoopprijs en verkoopcondities;
 • + Uitgebreide fotorapportage interieur & exterieur;
 •  + Marktwaarde & verkoopwaarde analyse;
 • Géén bijkomende kosten!

€289,-

incl. btwMet meer zekerheid een occasion aanschaffen 

Als onafhankelijke specialist voert Ultiem Automotive voor jou een complete auto aankoopkeuring op locatie uit, waarna de occasion met het aankoopadvies voor jou geen geheimen meer heeft. Je weet exact hoe de auto ervoor staat op het gebied van de algemene staat, de technische staat en eventuele schades. Je kunt nu ook goed beoordelen of de juiste prijs gevraagd wordt en je staat sterk bij de prijsonderhandelingen. 

 

Op welke punten vindt er een inspectie plaats? 

De occasion die je op het oog hebt, wordt op locatie op alle belangrijke punten gecontroleerd. Zo wordt de algemene staat van de auto bekeken, de uitrusting en de werking daarvan, de staat van de banden, eventuele schade's en de technische staat wordt tot in detail gecontroleerd. De occasion wordt geheel nagelopen op grote en kleine schades en deze schades worden op foto vastgelegd. Een belangrijk punt is eventuele verborgen schade en schade uit het verleden. Als leek kan het lastig zijn om dit goed te beoordelen. Tijdens de auto aankoopkeuring wordt er met een lakdikte meter onderzoek gedaan naar eventuele schade die in het verleden heeft plaatsgevonden en de onderhoudshistorie wordt tevens uitvoerig gecontroleerd. Met een onderzoek naar het onderhoudsverleden wordt er een goed beeld gevormd van de historie van de auto. Tijdens de proefrit komen eventuele technische mankementen boven. Na de aankoopkeuring worden de bevindingen op locatie of telefonisch doorgesproken. Bij het pakket Ultiem neemt Ultiem Automotive ook de prijsonderhandelingen voor haar rekening en ontvang je na afloop een uitgebreid digitaal rapport (minimaal 10 pagina's) met alle bevindingen.   

   

Ook voor import uit België of Duitsland  

Heb je een occasion op het oog in het buitenland? Dan kun je hier ook een autokeuring voor aanvragen. Ultiem Automotive is gevestigd in Limburg en vanuit Limburg is het gemakkelijk om je occasion in België of Duitsland op locatie te bezoeken voor een keuring. Tevens bestaat er de mogelijkheid om het gehele import proces voor je uit handen te nemen. 

 

Gratis advies  

De occasionmarkt is een grote markt, waar je al snel de weg in kwijt raakt. Weet je nog niet welk model auto het beste voor jouw situatie is? Wil je van een bepaald merk en model alle plus- en minpunten weten? Of misschien wil je het kenteken en de advertentie van de occasion laten controleren? 

  

Neem contact op voor een vrijblijvend en gratis advies of maak direct een afspraak voor een gedegen aankoopkeuring, waarmee je een miskoop zult voorkomen! 


 

Waaruit bestaat het rapport? (pakket Ultiem)

Na afloop van de aankoopkeuring ontvang je een uitgebreid digitaal rapport van minimaal tien pagina's. 

 

Het rapport bestaat uit diverse onderdelen. Zo lees je alles over het vooronderzoek van je occasion, een uitgebreide fotorapportage waarbij onder andere alle gevonden schades zijn vastgelegd en een beschrijving van deze schadepunten en eventuele verborgen schades.

 

Je vindt een hoofdstuk met de technische beoordeling, onderhoudshistorie, een beschrijving van de proefrit en een aankoopadvies. Samen met de analyse van de marktwaarde en de verkoopwaarde, heb je alle informatie in huis om een weloverwogen keuze te maken.

Auto aankoopkeuringen en inspecties


Auto aankoopkeuring op locatie


Facebook Ultiem Automotive
Instagram Ultiem Automotive

Ultiem Automotive

Occasions | Aankoopkeuringen

Neem contact op via +31 (0)6 5252 6463 of stuur een mail