Maatwerk mogelijkheden


1. Advies
Online of persoonlijk (in Voerendaal)

2. Zoekopdracht 
Het uitzetten van een gespecificeerde zoekopdracht binnen ons Europese netwerk

3. Aankoopkeuring op locatie
Inclusief onderhandelingen

4. Import
Inclusief BPM-aangifte, RDW-keuring, Luxe kentekenplaten

5. Transport
Eigen transport mogelijkheden door heel Europa

6. Stalling
Zonder meerprijs bij het import pakket, verzekerde stalling tegen meerprijs

7. Re-conditionering 
Onderhoud, uitdeuken, spuitwerk, poetsen, polijsten etc...

8. Eindeloze mogelijkheden

Bepaalde wensen? Neem gerust vrijblijvend contact op!Aankoopkeuring op Locatie

Onderzoek occasion historie, onderhoud en schadeverleden;
Schadebeoordeling inclusief meten van de lakdikte;
Technische controle inclusief proefrit;

Onderhandeling verkoopprijs en aflevercondities;
Aankoopadvies;

vanaf €199,- incl. btw

Auto Aankoopkeuring en Advies

 

Als onafhankelijke specialist voert Ultiem Automotive voor jou een complete auto aankoopkeuring op locatie uit, waarna de occasion met het aankoopadvies voor jou geen geheimen meer heeft. Je weet exact hoe de auto ervoor staat op het gebied van de algemene staat, de technische staat en eventuele schades. Je kunt nu ook goed beoordelen of de juiste prijs gevraagd wordt en je staat sterk bij de prijsonderhandelingen. Samen op zoek naar de Ultieme occasion

 

Dagenlang zoeken op het internet en het afstruinen van de autoboulevard heeft nog steeds niets opgeleverd. Je hebt bepaalde wensen maar die ene perfecte auto komt maar niet voorbij. Heb je het punt bereikt dat je de handdoek in de ring wilt gooien, of weet je helemaal niet waar je moet beginnen? Als je bij Ultiem Automotive een zoekopdracht plaatst vergroot je de kans op het vinden jouw droomauto. Bij een zoekopdracht wordt namelijk niet alleen gekeken naar de (vaak beperkte) occasion-platforms. Ultiem Automotive heeft toegang tot een breed netwerk van bedrijven en specialisten door heel Europa. Bovendien zorgt onze uitgebreide kennis ervoor dat vooraf de 'rotte appels' gefilterd worden en alleen de 'snoepjes' met de meeste slagingskans overblijven. Nadat er een lijst van kanshebbers samengesteld is, word deze samen met de opdrachtgever verder gefilterd tot die ene parel overblijft. Indien gewenst bestaat er de mogelijkheid om de occasion vervolgens te laten keuren zodat je zeker bent van een goede aankoop. Betreft het een occasion uit het buitenland? Ook geen probleem! Ultiem Automotive is partner van het RDW en kan zo het gehele import proces voor je verzorgen. Nieuwsgierig? Neem dan contact op voor een vrijblijvend online adviesgesprek, of een persoonlijke afspraak om jouw wensen te bespreken!

Auto Aankoop Keuring Ultiem Automotive

Op welke punten vindt er een inspectie plaats? 

De occasion die je op het oog hebt, wordt op locatie op alle belangrijke punten gecontroleerd. Zo wordt de algemene staat van de auto bekeken, de uitrusting en de werking daarvan, de staat van de banden, eventuele schade's en de technische staat wordt tot in detail gecontroleerd. De occasion wordt geheel nagelopen op grote en kleine schades en deze schades worden op foto vastgelegd. Een belangrijk punt is eventuele verborgen schade en schade uit het verleden. Als leek kan het lastig zijn om dit goed te beoordelen. Tijdens de auto aankoopkeuring wordt er met een lakdikte meter onderzoek gedaan naar eventuele schade die in het verleden heeft plaatsgevonden en de onderhoudshistorie wordt tevens uitvoerig gecontroleerd. Met een onderzoek naar het onderhoudsverleden wordt er een goed beeld gevormd van de historie van de auto. Tijdens de proefrit komen eventuele technische mankementen boven. Na de aankoopkeuring worden de bevindingen op locatie of telefonisch doorgesproken. Indien gewenst neemt Ultiem Automotive ook de prijsonderhandelingen voor haar rekening.

   

Ook voor import uit België of Duitsland  

Heb je een occasion op het oog in het buitenland? Dan kun je hier ook een autokeuring voor aanvragen. Ultiem Automotive is gevestigd in Limburg en vanuit Limburg is het gemakkelijk om je occasion in België of Duitsland op locatie te bezoeken voor een keuring. Tevens bestaat er de mogelijkheid om het gehele import proces voor je uit handen te nemen. 

 

Gratis advies  

De occasionmarkt is een grote markt, waar je al snel de weg in kwijt raakt. Weet je nog niet welk model auto het beste voor jouw situatie is? Wil je van een bepaald merk en model alle plus- en minpunten weten? Of misschien wil je het kenteken en de advertentie van de occasion laten controleren? 

  

Neem contact op voor een vrijblijvend en gratis advies of maak direct een afspraak voor een gedegen aankoopkeuring, waarmee je een miskoop zult voorkomen! 


Facebook Ultiem Automotive
Instagram Ultiem Automotive

Ultiem Automotive

🚘 | Occasions

🔍 | Aankoopkeuring & Zoekopdracht

🇪🇺 | Import & Transport

Neem contact op via +31 (0)6 5252 6463 of stuur een mail