BMW; Freude am Fahren?


BMW M5 aankoopkeuring

Als je eenmaal een BMW hebt gereden, wil je waarschijnlijk niet meer anders. Maar koop je nou een occasion of ga je voor een nieuwe? Een tweedehands BMW kopen heeft vele voordelen. De aanschafprijs van een occasion ligt vaak een stuk lager dan bij de aanschaf van een nieuwe auto. Ook is de afschrijving van de occasion een stuk lager en de levertijd korter. Het aanbod van occasions is vaak heel groot en je hebt dus genoeg keuze. Redenen genoeg om voor een BMW occasion te gaan. Maar hoe weet je nou zeker of je een goede tweedehands BMW koopt? 


 

Om daar zeker van te zijn, kun je door Ultiem Automotive een auto aankoopkeuring laten uitvoeren. Wat deze keuring inhoudt en waarom het verstandig is om deze keuring uit te laten voeren, kun je lezen in deze blog.

Bij de auto aankoopkeuring wordt je BMW uitgebreid gecontroleerd door Ultiem Automotive. Dit gebeurt op locatie in jouw opdracht. Het kost €169,- (vanaf prijs) om de keuring te laten uitvoeren en dit verdien je eigenlijk altijd wel terug. Wordt tijdens de inspectie bijvoorbeeld een verborgen schade of een slecht herstelde schade gevonden, is de onderhoudshistorie niet sluitend of zijn er technische mankementen? Dan zijn dit allemaal zaken die je mee kunt nemen in de prijsonderhandeling. Indien tijdens een keuring achterhaald wordt dat er met de KM stand is geknoeid of ziet de inspecteur dat de occasion een zwaar ongeluk heeft gehad, dan kun je zelfs een miskoop voorkomen. Zo verdien je de aankoopkeuring gemakkelijk terug! 

Tijdens de keuring wordt onder andere de km stand gecontroleerd en de computers van de occasion uitgelezen. Zo kan Ultiem Automotive achterhalen of je auto een teruggedraaide kilometerstand heeft en of er storingen aanwezig zijn. Ook wordt er met een lakdiktemeter (dit is een apparaat die de exacte dikte van de verschillende laklagen opmeet) gecontroleerd of de lakdikte afwijkt van de fabriekswaardes van BMW. Als de lakdikte afwijkt, zou het kunnen zijn dat je auto al een keer is overgespoten of dat er schade is geweest in het verleden. Verder wordt ook de onderhoudshistorie van de BMW gecontroleerd en wordt de technische staat visueel geïnspecteerd. De meeste BMW's zijn technisch gezien best complexe auto's, wat de kans op gebreken flink vergroot. 

BMW lakdikte aankoopkeuring

Met name bij de sportievere BMW M modellen neemt de kans op mankementen en verborgen schades toe; vaak worden sportievere occasions ook sportiever gereden. Maar met een sluitende onderhoudshistorie en een goede inspectie hoeft dit geen enkel probleem te zijn.

De auto aankoopkeuring geeft meer zekerheid dat je BMW geen verborgen gebreken heeft

 

De aankoopkeuring van Ultiem Automotive wordt altijd uitgevoerd door een onafhankelijke inspecteur en dat maakt de keuring betrouwbaar. Het uitgebreide rapport geeft een goed inzicht in de staat van de BMW en kan tevens prima gebruikt worden als aankoopadvies. De keuring geeft je meer zekerheid dat je een goede auto koopt en kan ervoor zorgen dat je een miskoop zult voorkomen.

Neem daarom contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak

BMW aankoopkeuring
BMW interieur aankoopkeuring
Youngtimer BMW aankoopkeuring
Youngtimer interieur BMW aankoopkeuring