Auto aankoop keuring rapportAlgemene staat, uitrusting en banden

Binnen het hoofdstuk algemene staat wordt er o.a. gekeken naar de kenmerken van de auto en de uiterlijk waarneembare staat. Onder het hoofdstuk uitrusting en banden is een opsomming te vinden van alle opties die het voertuig heeft. Alle aanwezige opties waaronder de electronica worden uitvoerig getest. Ook wordt er gekeken naar de eigenschappen en staat van de aanwezige banden. 

 

Schade inname

Het hoofdstuk schade inname start met een schematische weergave van het betreffende voertuig waarbij er met pijlen aangegeven wordt waar de eventuele schades zich bevinden. Om aan de standaard van Ultiem Automotive te voldoen, worden ook kleine schades opgenomen in het overzicht. Bij de bevindingen staat exact omschreven wat er tijdens de inspectie is aangetroffen. Deze impressie geeft een goed beeld van de uiterlijke staat van de occasion waarbij er tevens een advies is opgenomen om eventuele schades te verhelpen. Alle aangetroffen schades worden fotografisch vastgelegd en beschreven in het daaropvolgende overzicht. Ook de lakdikte wordt per paneel gecontroleerd om uit te sluiten dat dat de occasion een schade verleden heeft. 

 

Technische beoordeling

De technische beoordeling bestaat uit een visuele beoordeling van diverse onderdelen van de auto. Hierbij wordt telkens de staat van het betreffende onderdeel aangegeven. Ook worden eventuele bijzonderheden tijdens de proefrit vastgelegd. Dit hoofdstuk sluit wederom af met een vrijblijvend advies.

 

Markt en verkoopwaarde analyse

De markt & verkoopwaarde analyse geeft een schematische weergave van de vraagprijs van de occasion en wordt vergeleken met alternatieven die ten tijde van de keuring beschikbaar op de markt zijn. In het rapport zijn de snelkoppelingen naar de advertenties van de alternatieve occasions te vinden. Ook vindt er een beschrijving plaats van de huidige markt. Het rapport wordt tenslotte afgesloten met de bijlagen waaronder een uitgebreide fotoreportage en eventuele relevante documenten.

 

Disclaimer 

De aankoopkeuring en het daaropvolgende rapport wordt door Ultiem Automotive met de grootste zorg en passie samengesteld. Houdt er echter rekening mee dat zowel de keuring als de resultaten in het rapport een momentopname zijn. Aan deze momentopname kunnen geen rechten en/of garanties worden ontleend. Ultiem Automotive streeft ernaar door met de aankoopkeuring en het rapport een eerlijk en onderbouwd beeld te schetsen van de occasion, zodat jij hiermee een weloverwogen beslissing kunt maken. 


Auto Aankoopkeuring rapport Ultiem Automotive


Facebook Ultiem Automotive
Instagram Ultiem Automotive